Locaties

Zorgwoning JFK – Houtemstraat, Herzele

Zorgwoning JFK bestaat uit 33 assistentiewoningen, verdeeld over 2 bouwlagen. De flats met 1 of 2 slaapkamers zijn ruim bemeten (tussen 60 en 70 m2) en volledig rolstoeltoegankelijk. JFK beschikt over een grote gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een tuin, een fietsenberging en een parking.

Zorgwoning Mona Elisa Sint-Lievenslaan, Herzele

Zorgwoning Mona Elisa bevindt zich in een rustige groene woonwijk vlakbij het station van Herzele. Het complex telt 14 assistentiewoningen verdeeld over 3 bouwlagen. De flats hebben een oppervlakte tussen 70 en 100 m2 . Er is een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een tuin en een parking.

Zorgwoning Mona – Nieuwstraat, Denderhoutem

Zorgwoning Mona bestaat uit 22 assistentiewoningen en maakt deel uit van het zorgdorp De Pastorij . Mona is gesitueerd vlak naast dit woonzorgcentrum in de dorpskern van Denderhoutem. Het gebouw kijkt uit op een groene zone. Er zijn voldoende eigen parkeerplaatsen. Bewoners kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte van De Pastorij.

Zorgwoning Promissa – Pastorijweg, Denderhoutem

Promissa is een kleinschalige zorgwoning met 9 assistentiewoningen eveneens gelegen naast het woonzorgcentrum De Pastorij . Bewoners kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte van De Pastorij.